02_J Muro 2-1 Deportivo

Ha tornat de buit el Deportivo Ontinyent en la seua visita al Camp de La  Llometa, on el Muro ha estat més efectiu que els d‘Angel Guarner en el derbi del Benicadell. Els blanc-i-negres una jornada més han acabat jugant amb inferioritat, en esta ocasió per la injusta targeta roja que ha vist Alfaro.

El tècnic ontinyentí ha mostrat un equip diferent al del primer partit, sent Josemi decisiu per evitar el gol local quan encara no s’havia aplegat al quart d’hora. Però amb el pas dels minuts els hui rogets han anat assentant-se al terreny de joc i, quan millor estaven, ha aplegat el primer gol de la vesprada, en una rematada al segon pal que els aficionats desplaçats a Muro han protestat per fora de joc poc després de la mitja hora.

Els locals han sabut mantenir el resultat fins el descans, en un encontre on es hem trobat amb els ex deportivistes Palopa, Capone i Juanpa (Aran es trobava lesionat) jugant al Muro.

La segona meitat ha estat una revolució del tècnic ontinyentí, donant entrada fins a quatre jugadors des de la represa, tots ells ofensius més el hui debutant Borja al lateral dret. I ha sorgit efecte l’aposta, ja que en una de les moltes ofensives que estaven veient, Alfaro ha estat generós  li ha donat el baló en safata a Jara, qui empatava l’encontre amb encara més de 30 minuts per davant.

Però als 75’ ha aplegat una jugada que podia haver canviat el signe del derbi, quan l’àrbitre, a instàncies del linier, anul·lava un gol totalment legal a Jara. Instants després i en una contra del Muro, els amfitrions aconseguien el que era definitiu 2-1, tot i que els ontinyentins o han intentat.

Als 85’ Alfaro ha estat expulsat lluitant en una nova contra dels locals, ja que els deportivistes s’havien bolcat buscant un empat que els hagués donat el primer punt de la present lliga.

MURO CF  2 – 1  DEPORTIVO ONTINYENT