<%=Club.Nombre %>

J_33 Muro 0-2 Deportivo Ontinyent


Amb un 0-2 al feu del Muro, trenca la ratxa de dues derrotes consecutives un Deportivo Ontinyent que ha guanyat en el que era l’últim desplaçament de la temporada, gràcies a dos dianes de Cambreta que fiança el seu liderat al capdavant de la taula de màxims golejadors, ja amb un total de 23.

Un enfrontament que Angel Guarner ha plantejat conscient que el cuer de la categoria anava a buscar mantenir la porteria a zero, i amb molts “amics del baló”, el Deportivo ha estat amo i senyor del mig del camp, podent-se avançar al marcador en un penal que l’àrbitre ha tret fora de l’àrea, perdonant l’expulsió al jugador local. Esta jugada al quart d’hora ha estat el més destacat d’un primer temps que ha finalitzat amb l’empat inicial a zero gols.

Al poc de reprendre’s l’encontre, una ràpida contra dels ontinyentins mitjançant els germans Cambra, ha propiciat que Bernat estavellés el baló al pal després d’èsser assistit per Àlex. Els de Guarner continuaven manant de l’esfèric, i quan es portava jugada mitja hora del segon acte, ha aparegut Cambreta per marcar el primer de la nit. A continuació ha vingut l’única ocasió clara dels murers, que ha obligat a Palopa a demostrar la seua vàlua, montant una contra que Cambreta, com ell sap, ha materialitzat en el definitiu 0-2.

Destacar la presència a l’onze titular del juvenil Aaron, que ha disputat tot l’enfrontament a l’eix d’una defensa hui molt jove (18 i 20 anys), participant també d’este penúltim partit qui lluita per ser el màxim golejador juvenil: Juanpa.

MURO  CF   0-2  DEPORTIVO  ONTINYENT

Palopa

 

 

 

Àlex Cambra

 

 

 

Juanjo

 

 

 

Aaron

 

 

 

Tono

 

81’

Ochoa

Giner

 

 

 

Bernat

 

65’

Timaran

Adrian

 

 

 

Juanito

 

 

 

Aran

 

65’

Juanpa

Cambreta

0-1  75’ 0-2  77’

78’

Jara