J_08 Dénia 3-3 Deportivo Ontinyent

Empat a 3 gols el que ha aconseguit el Deportivo Ontinyent en el seu desplaçament al sempre difícil camp del Dénia, després d’un partit que si ha merescut guanyar algun equip, eixe ha estat el de Cristian Ferrandiz.

L’encontre ha començat de cara pels blanc-i-negres, que als 10 minuts amb un golàs de Cambreta s’avançaven al marcador,  però a l’equador del primer acte, eren els locals qui feien l’empat que, ràpidament Bernat amb un fort xut tornava a desnivellar poc abans de la mitja hora de joc.

Els de Cristian estaven sent dominadors de l’enfrontament, però la falta de contundència defensiva ha provocat primer l’empat a dos del Dénia al 43. I per a desgràcia un penal ja a l’últim minut del primer temps, feia aplegar als vestidors amb un 3-2 pels amfitrions.

El descans ha vingut bé als ontinyentins, que s’han refet del mal final de 1a meitat i corregint les errades defensives comentades, han pogut empatar mitjançant José Manuel, qui hui ha modificat la seua posició al camp amb l’entrada a l’equip titular del juvenil Juanpa.

El pas dels minuts ha tingut un Deportivo Ontinyent més ambiciós, sobretot al tram final i que ha pogut emportar-se el triomf amb jugades de Cambreta a rebuig del porter local a xut de José Manuel i una posterior jugada entre el propi capità i Bernat, que ha estat desbaratada per la defensa grogueta.

L’entrenador Cristian Ferrandiz , valorava així l’empat aconseguit.

CD DÉNIA  3-3  DEPORTIVO  ONTINYENT