LA_02 Amateur Femení 3-3- Valencia

Empat que sap a triomf del nostre Amateur Femení el que esta vesprada han aconseguit les jugadores de Pepe Pla davant un correós València CF, que ha disposat d’un rigorós penal per acabar guanyant, i on s’ha fet “justícia” davant un dels partits amb més espectadors que es recorda a La Puríssima als últims anys, que han gaudit amb el 3-3 final.

I això que les visitants s’han avançat al primer minut de joc en una errada defensiva on cap de les jugadores ha pogut despejar un baló embolicat dintre l’àrea. Però açò ha espolejat les de Pla que en les botes de Lídia han estat a punt d’empatar poc abans que, esta vegada si ho fera la jugadora del nostre Cadet Ari quan encara no s’havia aplegat als 10’ d’enfrontament.

El duel estava sent molt entretés entre dos equips ben plantats al terreny de joc, però de nou eren les del cap i cassal les que es ficaven altra vegada per davant poc abans de l’equador del primer acte. És més, un gol a les postrimeries de la primera meitat feia mal al vestuari ontinyentí, que veia com en una nova errada s’aplegava al descans amb 1-3.

La represa ha començat amb un equip refet, tant com a jugadores al camp de La Puríssima, com a l’actitud de les mateixes. Així ho demostrava la capitana Peri en un nou gol olímpic per ficar emoció al resultat al poc de reprendre`s el xoc. I quan encara no se n’havien adonat les visitants, de nou era la davantera ontinyentina la que ficava l’empat a tres definitiu, amb molt de temps per jugar.

El públic ha aportat eixe extra que necessitava l’equip per traure un resultat positiu, més si cap quan l’àrbitre ha castigat les nostres amb un discutit penal, que les valencianistes han estavellat al travesser, sense que hi hagués més que celebrar l’empat aconseguit.

Una vegada ja acabat l’encontre era Pepe Pla qui ens feia estes valoracions.

AMATEUR  FEMENÍ  3-3  VALÈNCIA CF D