J_07 Deportivo Ontinyent 1-2 UD Calpe

Hem de remuntar-nos a finals de febrer per vorer una derrota del Deportivo Ontinyent a La Puríssima, després que els de Cristian Ferrandiz hagen caigut, en l’últim minut per 1-2 davant un Calpe que ha sabut aprofitar les seues opcions.

Buscaven els nostres la tercera setmana consecutiva puntuant, i amb eixes van saltar al terreny de joc, acompanyats pels més menuts de l’Escola: els joves xavals del Querubí. De fet els germans Cambra buscaren la connexió al primer minut de joc, però el porter visitant va avortar la jugada.

Javi Francés amb un xut llunya i dur també el va ficar a prova, però molt segur es va mostrar el del Calp. Una perdua a la zona de creació ontinyentina va obligar a que Palopa, evités en primera instància el gol dels de la Marina, en l’1x1 que Àlex Cambra es va encarregar de desviar a còrner abans que l’esfèric es colés a la porteria. I a la treta d’eixa còrner, quan es complia el minut 10 aplegava el 0-1 en un remat de cap des del punt de penal.

Els de Ferrandiz no van decaure i Cambreta encetava una ràpida contra, habilitant per a Bernat que, en una de les ens que té acostumants als aficionats de La Puríssima, guanyava la línia de fons, assistint al propi Cambreta que, després d’acomodar-se el baló, el creuava al fons de la xarxa ficant l’empat a 1 amb el que es va aplegar al descans, no sense que abans es reclamés unes mans dins l’area del Calpe.

El segon temps va ser vibrant, amb constants arribades als dominis d’ambos porters, però sense encert ni de Giner ni de Cambreta als instants finals de les jugades. Tampoc va tindre la punteria afinada José Manuel, qui va haver de reemplaçar al lesionat Àlex Rodriguez.

Qualsevol dels dos equips podia emportar-se el partit, i així va ser quan amb el 90 ja complit, una centrada lateral va provocar el control alacantí dins l’àrea i amb un xut creuat des de la frontal es va colar a la porta de Palopa, qui no va poder fer res amb la seua estirada.

Al tram final els de Calp, amb un Deportivo Ontinyent bolcat en busca de l’empat van poder sentenciar, però va ser a l’última jugada quan el col·legiat va encendre els ànims dels assistents a La Puríssima en no xiular unes mans dins l’àrea visitant, fent que l’encontre d’esta setena jornada finalitzés amb protestes ontinyentines.

1-2 al remat i era l’entrenador Cristian Ferrandiz , qui  resignat ens feia estes valoracions una vegada finalitzat el partit .

DEPORTIVO  ONTINYENT 1-2 UD  CALPE