J_06 Canals 0-1 Deportivo Ontinyent

Primer triomf de la temporada a domicili pel Deportivo Ontinyent que, en Canals, va lluitar fins el xiulit final per fer-se amb un triomf que es va produir a l’últim minut de l’encontre corresponent a la sisena jornada de lliga. Cambreta va ser l’autor del 0-1 final que dóna un nou aire als de Cristian Ferrandiz.

Era un partit especial per alguns dels nostres jugadors, amb passat en l’equip del Quatre Camins, com per exemple Iñaki o els canalins Abdon i Pepe Gras; i posteriorment s’ha quedat com a especial per a un dels nostres que va debutar amb el primer equip: el jugador del Juvenil A Juanpa Cano.

Un enfrontament marcat per la tremenda igualtat entre tots dos conjunts que van tindre una disputa per fer-se en control del partit durant els 90’, si bé la primera aproximació a l’àrea rival la van tenir els amfitrions als pocs segons d’iniciar el xoc.

El capità Cambreta va ser el gran protagonista dels de Ferrandiz, lluitant tots els balons als que tenia opció. Fruit d’eixa constant va aplegar la primera clara ocasió de gol pel Deportivo, quan recuperava un baló per banda i la seua centrada al cor de l’àrea la controlava Àlex Rodríguez, qui amb temps per col·locar-se l’esfèric, ajustava en excés. Era el minut 10 i els blanc-i-negres començaven a prendre posició al terreny de joc.

Als vint minuts d’encontre era Pepe Gras qui ho intentava des de lluny, però el porter local, ben situat, aturava en dos temps. Ha estat la millor fase de joc dels de Cristian, que constantment aplegaven a la zona de perill, i amb un xut d’Àlex Cambra a assistència del seu germà, un altre de Bernat i un posterior d’Àlex Rodríguez que apurà en excés buscant la creueta, feien gaudir als nombrosos aficionats ontinyentins que es desplaçaren per seguir el seu equip.

Cambreta va poder perforar la porteria dels de la Costera, però la jugada ja havia estat anul·lada per l’àrbitre, que va passar desapercebut. Calia mantindré la concentració com ho va demostrar Bernat, qui va evitar el remat atacant als 37’ quan es plantava davant d’un Palopa, molt segur en tot moment. 0-0 i descans amb bones sensacions.

La represa va estar més controlada per les defenses, conscients que en qualsevol errada, es podria decantar definitivament el duel. Giner va tindre, en la continuació a un córner, una bona oportunitat, però el seu xut va eixir desviat complida l’hora d’enfrontament. Amb l’entrada de laterals de refresc, Cristian buscava no sols assegurar-se el puntuar, sinó buscar sorprendre per banda la ben plantada defensa del Canals.

Gras rematava de cap una falta treta per Giner, desviat als 79’ i tot seguit era l’omnipresent Cambreta qui anunciava les intencions de l’ontinyentí, en guanyar la carrera al defensa i després de superar l’eixida del porter local, fer que es passetgés el baló per la porteria sense trobar rematador.

Va aplegar l’estrena del juvenil Juanpa i de l’ovació al local Pepe Gras, tot poc abans del temps reglamentari. El partit anava a decidir-se en qualsevo moment, tenint els locals la seua opció, però Palopa segur va controlar un baló dividit; i ja en l’afegit era Cambreta qui repetia l’acció anteriorment descrita, però està vegada no quedava tant escorat i el seu xut si que es va colar a la porta del Canals, per deliri de tota l’expedició deportivista que veia com s’aconseguia el primer gol a domicili i els primers 3 punts lluny de La Puríssima, ja que no va haver temps per a més.

L’entrenador Cristian Ferrandiz , valorava d’esta manera la victòria del Deportivo Ontinyent.

UD  CANALS   0-1   DEPORTIVO  ONTINYENT