<%=Club.Nombre %>

LA__01 Castellonense 5-1 Amateur Femení


Començava este dissabte la lliga el nostre Amateur Femení, i ho feia davant el mateix rival amb qui vam acabar la passada temporada: el Castellonense. Un equip que s’ha reforçat i que va aplegar en millors condicions que les nostres a l’estrena lliguera, com ho demostra el 5-1 amb que van superar les de Pepe Pla, absent en este encontre i on va dirigir les operacions el seu inseparable Pablo Bonastre.

Va ser un marcador abultat, forjat per un matiner gol de les locals als 4’ i per una primera meitat on les ontinyentines sols van crear perill en jugades a baló parat, tant de faltes com en els córners que van executar les de Bonastre. Va ser poc abans de la mitja hora quan, un altra vegada un baló a l’esquena de les nostres, va significar el segon gol de la vesprada per les amfitriones, que se n’anaren al descans amb injust 3-0 en situació semblant, però on la defensa ontinyentina, ben plantada en eixa fase de l’encontre va reclamar insistentment un clamorós fora de joc a les acaballes dels primers 45’.

La represa va servir que resetejar l’enfrontament, i ja es va vorer un equip ontinyentí més acorde al que coneguem, però una mala eixida de baló, amb consegüent pèrdua va significar el 4-0. Semblava tot perdut, però va aplegar a l’hora de joc el golàs de Peri que insuflava aire a les de Pablo. De fet van ser un parell de balons els que van eixir fregant el pal de la porteria del Castellonense, però sobretot un penal comés a Noa en una internada d’esta que, d’haver-la castigada l’àrbitre, de segur que hagués pogut ser altra cosa. I ja al tram final les amfitriones tancaven el partit amb el definitiu 5-1.

Era el responsable hui, Pablo Bonastre qui feia les següents  valoracions una vegada ja acabat este encontre inicial de la temporada 22/23.

UD CASTELLONENSE  5-1  AMATEUR  FEMENÍ 

Andrea

 

 

 

Mireia

 

53’

Cèlia

Cambra

 

60’

Carla

Inés

 

 

 

Marina

 

75’

Sandra

Ana

 

 

 

Noa

 

 

 

Clara

 

 

 

Júlia

 

 

 

Marta

 

 

 

Peri

61’  4-1