<%=Club.Nombre %>

Amateur Femení 0 - 4 Castellonense


Va acomiadar la temporada l’Amateur Femení amb un altre partit on les de Pepe Pla es van quedar sense poder marcar, el que va propiciar que el Castellonense s’emportés de La Puríssima el triomf per 0-4 davant un equip plagat per les moltes lesions que han patit la segona part d’esta 21/22.

Un duel on les ontinyentines han començat amb la intenció d’oferir un bon partit davant una afició cada vegada més nombrosa però on les visitants s’han avançat als 15’ en la primera ocasió que s’han apropat a la porteria de Carmen. Este contratemps no ha minvat amb les intencions de les de Pla, però un segon gol de les forasteres passada la mitja hora va ser quasi definitiu.

En temps de descans el tècnic ontinyentí va reordenar el seu equip, donant entrada a un parell de jugadores dl Cadet, que tant fonamentals i tant be ho han fet durant tota la temporada, on han aplegat a debutar un total de 7 canteranes. L’equip va tindre les seues oportunitats, però sense encert de cara a gol, i una arribada de les del Castellonense a meitat segon temps va significar el 0-3, que s’ampliava amb un darrer gol ja en les acaballes del partit, que ficava el definitiu 0-4.

Pepe Pla feia les següents  valoracions una vegada ja acabat l’últim encontre.

AMATEUR  FEMENÍ  0-4  CASTELLONENSE

Carmen

 

 

Irene

45’

Ainhoa

Inés

 

 

Àngela

 

 

Mireia

 

 

Candela

70’

Carmen

Lidia

 

 

Aitana

 

 

Lucia

 

 

Peri

 

 

Sandra

45’

Salmeron