<%=Club.Nombre %>

Benifaio 1-3 Deportivo Ontinyent


Vital triomf el que ha sumat el Deportivo Ontinyent en la seua visita a Benifaió, un camp on cap equip havia guanyat durant els últims 6 mesos, i on els de Cristian Ferrandiz amb un partit seriós passen a dependre de si mateix per abastar el títol de campió i el consiguient ascens a la Preferent; sempre i quan guanyen els tres partits que els resten.

Un enfrontament on el matiner gol d’Omar ha estat fonamental tot i que els locals han empatat passat el quart d’hora a l’eixida d’un còrner. L’encontre estava obert i  qualsevol dels dos equips hagués pogut ficar-se per davant; però ha estat un altre córner el que ha determinat que foren els nostres els que tornaren a avançar-se en aconseguir Cambreta marcar l’1-2 quan es complia la mitja hora d’un partit vibrant.

En la represa els locals s’han bolcat en busca de l’empat, però els de Cristian han eixit molt seriosos i conscients del que es jugaven, reduint qualsevol de les balonades llargues que jugava el Benifaió i en una nova connexió Bernat&Cambreta ha aplegat la sentència quan encara restaven més de quinze minuts per jugar. Els amfitrions ho han intentat, però un sublime Edu ha estat decisiu amb dues intervencions consecutives per evitar qualsevol opció de remuntada dels locals.

Amb esta victòria, el Deportivo Ontinyent depèn de si mateix per abastar l’objectiu inicial de la temporada, sempre i quan guanye els tres partits que li resten , tal i com diu  Cristian Ferrandiz, una vegada acabat l’encontre, on feia estes valoracions .

CD  BENIFAIÓ   1-3   DEPORTIVO  ONTINYENT

Edu

 

 

 

Alex Cambra

 

 

 

Abdon

 

45’

Javi

Capone

 

 

 

Huertas

 

83’

Chorques

Franco

 

90’

Juanito

Navarro

 

 

 

Bernat

 

83’

Adri

Omar

0-1    5’

 

 

Mata

 

63’

Carlos

Cambreta

1-2   30’

1-3  76’