Llevant D 7-0 Amateur Femení

Excessiva derrota la patida este matí per l'Amateur Femení en la seua visita a casa del segon classificat, i on després de la gran matinada que s'han pegat les de Pepe Pla, han vist a un equip ontinyentí que ha plantat cara a les locals, disposan d'ocasions per avançar-se al marcador en l'inici de l'encontre; i on dues jugadores formades a la nostra Escola, han disputat el duel defensant la samarreta blaugrana: Laia Pastor i Emma Pascual.

Ha estat un primer gol de les granotes als 10' i un posterior "olímpic" passat el quart d'hora, els que han tirat per terra la feina que estaven fent les nostres. A les de Pla les ha costat refer-se, més encara quan, passada la mitja hora i en tant sols 5', encaixaven altres dos gols que deixaven un 4-0 amb el que s'ha aplegat al descans.

En la represa, amb les ontinyentines més ficades, la situació ha canviat i hem vist un Amateur Femení que volia algun premi. Aleshores l'entrada de l'ontinyentina Laia ha revolucionat l'enfrontament, sent ella matei l'autora del 5-0, un golàs que no ha celebrat esta jove jugadora de 15 anys. I ja en el tram final dos nous gols de les amfitriones, l'últim també de Laia Pastor han finiquitat este avantpenúltim partit de lliga per les d'un Pepe Pla que ens contava tot açò.

LLEVANT  D  7-0  AMATEUR  FEMENÍ