<%=Club.Nombre %>

Amateur Femení 2-2 CFF Marítim


Amb una poalada d’aigua freda en l’última jugada del partit ha acabat l’encontre del nostre Amateur Femení esta vesprada/nit, després que el CFF Marítim empatés un enfrontament que tenien guanyat les de Pepe Pla (hui absent) gràcies als gols de Júlia i posteriorment de Peri, un en cada meitat.

El duel havia començat amb el domini del baló per les nostres, buscant sempre la porteria rival com ho demostren els nombrosos córners trets; fins que poc abans de la mitja hora era Júlia qui després d’una bona combinació inaugurava el marcador (Sara constipada havia deixat el seu lloc a Inés poc abans) . La mateixa golejadora estavellava un baló al pal instants després, abans que en una gran jugada rival, l’empat pujava al marcador de La Puríssima, resultat amb el que acabava el primer acte.

La segona meitat començava amb les nostres disposades a solventar el partit, i fruit d’eixa intensitat aplegaven les oportunitats de gol, però sense encert als metres finals. Ana i Peri estavellen de nou dos balons al pal, abans que ja als 75’ Peri fique el 2-1 en creuar el baló a la portera visitant, no faltant així a la seua cita setmanal amb el gol. Aitana i Patri també han pogut sentenciar el duel, però la falta de punteria i una mala jugada quan l’electrònic ja assenyalava el minut 90, privaven a les nostres del +3, a conseqüència del gol foraster que tancava el xoc amb el definitu 2-2.

 

AMATEUR  FEMENÍ 2-2 CFF MARÍTIM

Carmen

 

 

 

Mireia

 

86’

Sandra

Patri

 

 

 

Sara

 

25’

Inés

Àngela

 

 

 

Salmeron

 

 

 

Ana

 

 

 

Aitana

 

 

 

Gala

 

53’

Nadal

Peri

2-1  75’

 

 

Júlia

1-0  28’