Deportivo Ontinyent 1-1 Castellonense B

Primer empat de la temporada a La Puríssima en un duel entre dos equips que han començat la 21/22 amb molta força i on el Deportivo Ontinyent ha empatat a un gol amb un Castellonense B que ha puntuat en tots els seus desplaçaments.

I això que els de Cristian Ferrandiz han eixit al terreny de joc molt intensos, el que els ha permet ficar-se per davant al marcador quan abans del quart d’hora Juanito feia l’1-0.

Però els visitants lluny d’enfonsar-se els ha fet buscar el gol de l’empat, i després d’unes quantes ocasions de gol, desbaratades en part per un gran Tono Picot, han aconseguit el seu objectiu pocs minuts després de la mitja hora, resultat que no ha variat abans del descans.

El segon acte no ha registrat cap variació al marcador, en part pel plantejament defensiu del Castellonense, que ha minvat les ocasions de gol dels nostres. Centrats en buscar jugades a la contra, este equip que sols havia rebut quatre gols, ha pogut avançar-se, però com hem dit el hui porter titular Picot, ho ha evitat.

En resum, resultat just si bé qualsevol equip hagués pogut fer-se amb els tres punts, i on els nostres s'ho han deixat tot perque els punts es quedaren a casa per mantindre l'avantatge al capdavant de la classificació, abans del proper derbi de la Vall d'Albaida que viurem la propera setmana a Montaverner.

DEPORTIVO  ONTINYENT  1 – 1  CASTELLONENSE B