Deportivo Ontinyent 2-1 Ciutat Alzira

Amb una merescuda victòria ha començat el Deportivo Ontinyent la seua participació en la present lliga, després d’haver de remuntar el gol inicial d’un Ciutat d’Alzira que va començar més entonat este primer encontre de la 2021/2022.

I és que els visitants ja van avisar als 11 minuts després d’una errada defensiva de les seues intencions, si bé Javi Francés en dues ocasions consecutives ho intentava sense sort. Va ser en una pèrdua al mig del camp passada la mitja hora quan esta vegada si que els alzirenys es ficaven per davant, resultat amb el que es va aplegar al descans.

El pas pels vestidors va vindre ni pintat als de Cristian Ferràndiz , que van tornar a la gespa amb la única intenció de fer-se amb els tres punts davant els aficionats que en un bon nombre es van apropar a La Puríssima. Cambreta errava una de les que no sol fallar només reprendre’s el joc, en alçar en excés el baló davant l’eixida del porter foraster.

Abans de la mitja hora, esta vegada el màxim golejador la temporada passada no perdonava i en un baló que Adri va ficar al cor de l’àrea menuda i que Mata en primera instància deixava passar, feia pujar l’1-1 al marcador. I quan encara no havien passat ni 10’ era Capone qui rebentava la porteria en un xut creuat en el que era el 2-1 definitiu, si bé hagués pogut aplegar altre gol dels nostres.

Cristian feia el següent ressum del partit.

DEPORTIVO  ONTINYENT 2 – 1 CIUTAT  D’ALZIRA