<%=Club.Nombre %>

29_J Pego 0-2 Deportivo Ontinyent


Nou +3 del Deportivo Ontinyent a domicili, després del triomf aconseguit al feu d’un Pego que el dia anterior (a l’igual que els d’Angel Guarner) havia confirmat la permanència en perdre la UD Canals el seu encontre lliguer.

El tècnic ontinyentí ha aprofitat un duel directe entre dos equips per donar minuts d’eixida a jugadors que s’han fet un lloc amb el pas de la temporada. La primera mitja hora ha vist a Josemi (tornava a la porteria) solventant un 1x1 i a un incissiu Fran que també ho intentava, però amb el 0-0 s’ha aplegat al descans.

A l’igual que l’anterior encontre, el tècnic ontinyentí ha fet canvits de cara a l’inici del segon temps, i en dues jugades quasi seguides, Chorques primer i Juanjo de cap després, estavellaven dues rematades al travesser. I ha estat el juvenil Pedro qui ha revolucionat l’enfrontament amb la seua entrada al terreny de joc.

El de Banyeres definia a la frontal de l’àrea creuant-li l’esfèric al porter local, que tot i la seua estirada no podia evitar el 0-1 als 70’.

I quan l’encontre aplegava al temps reglamentat, de nou el jove Pedro signava un doblet que permetia al Deportivo guanyar el seu seté partit a domicili, abastant així la novena plaça de la classificació.

La propera jornada els de Guarner ficaran el punt i final a la temporada 2023/2024 en La Puríssima amb la visita d’un Alberic que busca apurar les seues opcions de promoció d’ascens.

PEGO  CF  0-2  DEPORTIVO  ONTINYENT

Josemi

 

 

 

Olava

80’

Adrian

 

Andoni

 

 

 

Iñaki

 

 

 

Juanjo

 

 

 

Oscar

45’

Alfaro

 

Ricard

 

 

 

Mena

67’

Pedro

0-1  70’   

0-2  89’

Fran

 

 

 

Mendi

45’

Chorques

 

Vaello

45’

Aracil