<%=ClubInfo.Nombre %>

20_J Canals 0-0 Deportivo Ontinyent


Nou empat del Deportivo Ontinyent després del 0-0 amb que va finalitzar dimecres 1 de maig l’encontre ajornat a finals del mes de febrer, i que permet als d’Angel Guarner mantenir una renda de 5 punts amb l’equip que marca el descens de categoria, que precisament és el Canals amb qui aconseguiren este punt, si bé els ontinyentins van fe més mèrits per emportar-se un triomf que hagués certificat virtualment la continuïtat a la categoria.

Un enfrontament vital pels dos conjunts que va tindre als blanc-i-negres més ambiciosos , com ho demostra la primera ocasió de gol en un remat d’Iñaki des de la frontal als tres minuts de joc a xut posterior de Fran, en un encontre on s’estrenava Miguel Chorques amb el combinat de Guarner.

Va ser un duel on el vent va ser protagonista, el que va invitar a tots dos conjunts a que provaren sorprendre el porter rival, però sense èxit. Passada la mitja hora aplegava la més clara ocasió pels amfitrions, quan Soriano era objecte d’una claríssima falta que no es va xiular i en eixa contra era Ivelin qui s’erigia decisiu per evitar que el Canals s’avançara al marcador, fet que va enviar als jugadors al descans amb el resultat inicial després d’un major domini dels ontinyentins.

En la respresa de nou Fran ho intentava en l’1x1 però no amb bon resultat. Amb l’entrada d’Aracil en el segon temps, el Deportivo va guanyar amb profunditat i el mateix jugador va ser protagonista en ser tombat dintre de l’àrea als 62’, fet que va protestar molt l’expedició ontinyentina.

Els locals ho intentaven tímidament i als 80’ era Ricard qui disposava primer d’una falta que no trobava els tres pals i posteriorment en una jugada embarullada dintre de l’àrea local que no encertada a rematar. Eren els millors moments d’un equip que veia més a prop el gol del triomf, però que no aplegava.

I ja al 88’ quan tot semblava que Aracil podia marcar, en el ma a ma amb el porter i ja dins l’àrea menuda es feia un embolic i no aconseguia xutar. Instants després el mateix jugador encarava de nou el porter local i el seu xut eixia llepant el pal. Era ja en temps afegit quan de nou el mateix davanter ho provava, però novament el pal era qui determinava el fora de porteria.

Dissabte el Deportivo rebrà a La Puríssima l’Algemesí, on si que podríem certificar repetir a la categoria una temporada més, ja que tant sols restarien dues jornades per disputar, abans de visitar un rival directe com el Pego i tancar la temporada a casa vs l’Alberic.

UD  CANALS   0-0  DEPORTIVO  ONTINYENT

Ivelin

 

 

Borja

74’

Olava

Andoni

 

 

Juanjo

 

 

Soriano

 

 

Adrian

 

 

Iñaki

65’

Oscar

Alfaro

 

 

Fran

82’

Vaello

Mendi

65’

Ricard

Chorques

45’

Aracil

 


Comparte en:

  • X (Twitter)