La_16 UD Fonteta 4-2 Amateur Femení

Derrota que no entrava dins dels plans per l’Amateur Femení (que venia de dir adéu dijous a la Nostra Copa), després de caure derrotat per 4-2 al camps de la UD Fonteta en un encontre que hagués pogut finalitzar amb un bon grapat de gols per les nostres, que no tingueren la nit.

Com diu el seu tècnic Pepe Pla, “va ser el partit tonto de la temporada” ja que hagueren pogut avançar-se abans dels 10’ amb clares ocasions de gol, la primera d’elles de Júlia. Va ser en una contra que les locals s’avançaren al marcador als vint minuts de joc, ampliant el resultat passada la mitja hora, aplegant al descans amb eixe 2-0 a conseqüència de la falta de punteria de les nostres jugadores.

El pas pels vestidors va servir perquè el tècnic ontinyentí fera veure les seues que estaven fent be les coses, i que sols l’encert als metres finals anava a decantar l’enfrontament.  Les arribades a l’àrea rival es succeïen, però ni Peri ni Marina aconseguien marcar; en canvi a l’hora de joc aplegava el tercer gols de les locals, al què les nostres reaccionaren i amb un xut de fora, Júlia Prats retallava distàncies.

Però la resposta local va aplegar només Peri marrés el possible 3-2, pujant el quart gol local, al que li va seguir el definitiu 4-2 quan, per fi, Peri aconseguia vorer porta després d'una recuperació en defensa. Encara van tindre ocasions les de Pla, que acabaren amb inferioritat numèrica després d’una molt protestada (pels dos equips) actuació arbitral.

Pepe Pla, que a l’igual que tots els presents es queixà de l’àrbitre,  (a qui no culpa de la derrota) ens resumia el partit jugat a una hora molt tardana del diumenge. Ara el proper encontre lliguer serà a La Puríssima amb la visita del Benifaió.

UD  FONTETA  4-2  AMATEUR FEMENÍ