<%=Club.Nombre %>

18_J Benigànim 1-0 Deportivo Ontinyent


Segona jornada amb el caseller a zero gols pel Deportivo Ontinyent, després que el derbi valldalbaidi jugat a Benigànim finalitzés amb 1-0 pels locals, i on els d’Angel Guarner van vorer com se’ls anul·lava un gol al tram final.

Va ser un primer temps força igualat, si bé el control del baló corresponia lògicament als amfitrions. Els nostres es van mostrar sòlids en tasques defensives i sols una errada en atac a les acaballes del primer temps propiciava una contra dels de Kikin que es traduïa en l’únic gol de la vesprada.

Però el Deportivo es va refer a eixe gol psicològic i amb les substitucions que va realitzar Guarner va oferir una millor versió, amb ocasions de gol com la d’Iñaki només entrar al camp. Passaven els minuts i poc a poc els ontinyentins anaren arraconant a un Benigànim que va disposar d’una ocasió per sentenciar.

Així els córners deportivistes es succeïen i amb ells l’oportunitat d’empatar. De fet Alfaro va celebrar un nou gol en temps afegit (com en Alberic), però l’àrbitre el va anular, indignant a tota l’expedició ontinyentina que veia com de nou es perdia al derbi de la Vall d’Albaida.    

La propera jornada el Deportivo Ontinyent rebrà a La Puríssima al colista UD Alginet, buscant sumar tres punts vitals.

BENIGÀNIM CF  1-0  DEPORTIVO  ONTINYENT

Ivelin

 

 

Borja

 

 

Pau

 

 

Andoni

57’

Iñaki

Juanjo

 

 

Mendi

45’

Soriano

Adrian

 

 

Ricard

57’

Mena

Alfaro

 

 

Jara

 

 

Aracil

86’

Vaello