17_J Deportivo Ontinyent 0-2 Muro

Derrota del Deportivo Ontinyent en la seua tornada a La Puríssima, on els d’Angel Guarner no guanyen des del mes d’octubre, després que el Muro fos més efectiu que els ontinyentins de cara a gol, emportant-se a l’igual que en la primera volta els tres punts en joc, esta vegada per un injust 0-2, amb la presència de jugadors coneguts com Capone, Palopa o l’ontinyentí Gil a les files forasteres.

Es complia el primer quart d’hora de joc quan a la treta d’un córner, els alacantins remataven de cap i es ficaven per davant al marcador, resultat que mantingueren fins el descans, tot i les nombroses ocasions dels de Guarner en la segona part d’este primer temps.

I es que als nostres els va costar refer-se d’eixe gol visitant, i no va ser fins que a la mitja hora una gran jugada per banda d’Aracil acabava en córner, sent Pau Sanchis qui, a la treta del mateix, estavellava el baló al pal.

Eren els millors moments dels locals en tot l’encontre. Així als 38’ Alfaro assistia al cor de l’àrea i Mena, girant-se ràpidament buscava el gol, però el porter la treia com podia i l’esfèric queia als peus d’Aracil qui no podia embocar. Tot seguit era Iñaki qui ho provava, però el seu xut eixia llepant el pal, a l’igual que una rematada de cap d’Alfaro poc després, portant el duel al descans amb el 0-1.

La tornada de vestidors va oferir ben prompte la jugada que hagués pogut canviar el signe de l’enfrontament, quan en una treta des del cantó del Muro al 55’ i la ràpida contra del Deportivo mitjançant Alfaro, el davanter ontinyentí no aconseguia superar a Palopa, mantenint-se els visitants per davant sense cap altra clara ocasió dels blanc-i-negres, que veien com en un penal al tram final l’encontre es finiquitava en el 0-2 definitiu.

I per la propera jornada trobarem un nou derbi valldalbaidí, ja que el Deportivo Ontinyent visitarà el Benigànim CF, amb ganes de mantenir la seua dinàmica com a visitants.

DEPORTIVO  ONTINYENT  0-2  MURO  CF