<%=Club.Nombre %>

J_34 Deportivo Ontinyent 1-2 CD Olimpic


Punt i final a la temporada 2022/2023 amb una derrota del Deportivo Ontinyent a La Puríssima per 1-2 davant un gran equip com l’Olímpic de Xàtiva, a qui els d’Àngel Guarner van plantar cara en l’estrena del nostre primer equip a la Regional Preferent que s’acomiada federativament per donar pas a dues noves categories.

Un enfrontament que ben prompte s’ha ficat costera amunt quan els xativins s’han avançat a la treta d’un córner, en una rematada de cap a la que Palopa, efectiu posteriorment, res ha pogut fer. Però la resposta dels blanc-i-negres no s’ha fet esperar ja que una connexió entre els germans Cambra-Gandia quasi l’engalta el menut dels dos.

Ha estat als 19’ quan Cambreta, lluitant un baló com ell sap, després de controlar-lo ha estat tombat dins l’àrea pel porter visitant, sent ell mateix qui ha llançat la pena màxima ficat l’empat al marcador amb que ha acabat un primer temps amb poques ocasions més de canviar el resultat.

El segon temps s’ha reprès de nou amb dos equips que necessitaven l’esfèric, i que amb les primeres substitucions de Guarner han fet que els aficionats cregueren amb la remuntada, amb ocasions de Juanito i Jara. Però han estat els de l’Olímpic qui, de nou de cap, han pujat l’1-2 al lluminós de La Puríssima, que ha vist com els porters han estat decisius perquè el marcador no variés després que primer Palopa i posteriorment Bernat foren els protagonistes de les accions més destacades.

S’acaba la lliga 22/23 pel Deportivo Ontinyent complint l’objectiu marcat a primers de temporada, mantenir la categoria; però amb la reforma de la FFCV, no hem pogut estar entre els vuit primers que el proper curs estrenaran la Lliga Comunitat.

DEPORTIVO  ONTINYENT  1-2  CD OLÍMPIC

Palopa

 

 

 

Àlex Cambra

 

 

 

Juanjo

 

 

 

Tono

 

65’

Aaron

Abdon

 

 

 

Giner

 

 

 

Bernat

 

 

 

Adrian

 

 

 

Timaran

 

60’

Juanito

Ochoa

 

60’

Jara

Cambreta

1-1  20’