<%=Club.Nombre %>

La_24 Sollana 1-1 Amateur Femení


En un enfrontament novament complicat pels efectius que comptava Pepe Pla, l’Amateur Femení ha demostrat estat fet d’altra pasta en sumar un empat a 1 en la seua visita al feu del Sollana.

I és que el tècnic ontinyentí ha tirat mà de tres del Juvenil/Cadet que han jugat des de l’inici, amb Patri que ha pogut aplegar tard a un encontre on Mireia no ha pogut acabar-lo i tant Cèlia com Marina s’ho han vist i desitjat per finalitzar un partit que fins i tot hagueren pogut guanyar.

Una primera meitat en que les locals s’han avançat en una contra, de la que les de Pla s’han refet amb clares ocasions de gol que ni Carmen, ni Júlia (amb dos balons al pal), ni Ainhoa o Inés podien materialitzar el control de l’esfèric. A més l’àrbitre va tindre el seu protagonisme en no xiular un clar penal comés a Noa i alguna que altra jugada proptestada.

En la represa el domini de les nostres ha continuat, i fruit d’ell ha aplegat el gol de l’empat quan es complia l’hora de joc. Júlia aconseguia equilibrar un resultat que fins i tot, pel joc practicat, haguren degut guanyar, però no ha entrat el baló per segon cop a la porteria local.

Pepe Pla ha valorat així el partit.

SOLLANA  1 – 1 AMATEUR FEMENÍ

Andrea

 

 

 

Cèlia

 

 

 

Irene

 

 

 

Sara

 

 

 

Mireia

 

45’

Patri

Inés

 

 

 

Noa

 

 

 

Júlia

1-1 59’

 

 

Ainhoa

 

 

 

Marina

 

 

 

Carmen