<%=Club.Nombre %>

J_32 Deportivo Ontinyent 1-2 CE Alberic


Amb la derrota del Deportivo Ontinyent per 1-2 davant el CE Alberic, es trenca una ratxa de quasi dos mesos sense que un rival marqués a La Puríssima, després que els d’Angel Guarner hagen jugat mitja hora amb inferioritat numèrica per l’expulsió d’Iñaki, tot després que el mateix ontinyentí hagués marcat el nostre gol.

Una primera meitat que començava amb una clara ocasió de gol per Ochoa, qui ha estat excessivament generós quan es complien els set minuts de joc. La lluita per fer-se amb el control de l’esfèric ha estat la nota dominant d’un primer temps on el Deportivo s’ha avançat poc abans del descans, quan Iñaki de potent xut des de lluny ha aconseguit ficar l’1-0 amb que se n’han anat als vestidors, no sense que tant Omar com el central i golejador de hui foren amonestats per l’àrbitre.

Però un gol de l’Alberic al poc d’iniciar el segon acte ha portat la igualada. I no havien passat ni deu minuts que els visitants li han donat la volta al marcador amb encara més de mitja hora de partit. Per a més inri, els de Guarner s’han quedat amb inferioritat en vorer Iñaki la segona cartolina groga,  que ha estat molt protestada.

L’equip s’ha bolcat buscant l’empat, de fet el tècnic ontinyentí ha canviat la disposició tàctica en busca d’una igualada que no ha aplegat, tot i que Jara ha pogut marcar, però la defensa rival ho ha impedit quan molts celebraven el segon gol d’un equip que jugarà la propera jornada el dijous 11 a les 20:30 en Muro.

DEPORTIVO  ONTINYENT  1-2  CE  ALBERIC

Palopa

 

 

 

Àlex Cambra

 

62’

Juanjo

Iñaki

1-0  42’

 

 

Capone

 

85’

Timaran

Tono

 

62’

J. Francés

Giner

 

 

 

Bernat

 

 

 

Adrian

 

 

 

Ochoa

 

52’

Aran

Omar

 

52’

Jara

Cambreta