<%=ClubInfo.Nombre %>

J_28 Carcaixent 0-1 Deportivo Ontinyent

Per segona vegada en la present temporada, el Deportivo Ontinyent encadena dos triomfs consecutius, després de guanyar altra vegada al feu d’un dels equips importants de la categoria. Esta vegada, els d’Angel Guarner ho han fet per 0-1 als Quatre Camins de Carcaixent, gràcies a un solitari gol de Jara i després d’acabar el partit amb dos jugadors menys.

Els nostres eren conscients que visitaven un camp on des d’octubre sols havia pogut guanyar el líder, i de fet el plantejament del tècnic ontinyentí ha donat el seu fruit. Bernat era qui primer buscava el gol, però la seua xilena l’ha treta la defensa local. Posteriorment ha estat Jara qui ha tingut el gol a  les seues botes, però el baló li ha fet un estrany quan tot apuntava a que anava a pujar el primer de la vesprada.

Ha estat als 17’ que Juanjo ha vist la primera cartolina groga de la vesprada pels nostres, abans que el Carcaixent fiqués a prova a Palopa. I als 22’ era Bernat qui tallava una contra amb la consegüent amonestació. I als 39’ el jove central ontinyentí Juanjo veia la segona groga, quedant-se els nostres amb inferioritat, si bé el marcador no ha variat fins el descans: 0-0.

Guarner ha reestructurat l’equip de cara a l’inici del segon temps, deixant a Bernat i entrant Àlex Cambra al seu lloc. I quan portàvem un quart d’hora del segon acte ha aplegat l’únic gol de la vesprada, marcat per Jara. Cambreta l’ha tinguda també poc després, però s’ha topat amb el porter local, qui ha enviat a córner.

El golejador s’ha retirat per molèsties musculars poc abans que Javi Francés veiés la segona groga, fent que el Deportivo Ontinyent afrontés el tram final amb nou jugadors. Ja en temps afegit els de la Ribera han estavellat un baló al travesser de Palopa, sent esta l’última ocasió d’un emocionant i disputat partit.

UD CARCAIXENT  0-1  DEPORTIVO  ONTINYENT