La_19 Amateur Femení 5-3 Miramar

Jornada especial per  l’Amateur Femení que este diumenge  sumava la seua sisena victòria de la temporada, fent molt bo el punt de la setmana passada a Xirivella. Les de Pepe Pla tornaven al +3 després de més de cent dies i ho feien davant un rival que es jugava el segon lloc de la classificació. El 5-3 front el CF Miramar deixa a les clares com s’ho han passat els aficionats que s’ha apropat a La Puríssima.

L’encontre s’ha ficat de cara només començar un  partit al que Pla sols tenia una jugadora a la banqueta; i que amb una genialitat de Peri es ficava de cara al primer minut per alegria dels allí presents.

Poc ha durat esta sensació quan als 9’ l’àrbitre castigava amb penal unes mans totalment involuntàries d’Inés que ficaven la igualtat al marcador; i que poc abans de la mitja hora desfeien les jugadores del Miramar amb una gran jugada col·lectiva.

Ha estat a la treta d’un córner passada la mitja hora que la jugadora del Juvenil Candela, tornava de nou les taules al marcador en una rematada de cap. Però quan tots pensaven que este seria el resultat al descans, un xut llunyà que amb molts retrucs es colava a la porteria d’Andrea ha portat les protagonistes a vestidors amb el 2-3.

Afortunadament després de la xerrada de Pla les nostres jugadores han tornat a la gespa convençudes del bon treball que estaven realitzant. Una solidaritat defensiva de tot l’equip, impedia que les de la Safor estigueren còmodes i de fet ha aplegat una de les ocasions que les ontinyentines esperaven. Una contra de Noa complida l’hora de joc ficava un nou empat a l’electrònic, que posteriorment ella s’encarregaria de desnivellar per deliri dels aficionats blanc-i-negres.

Amb el 4-3 encara restaven poc més de 10’ per disputar, i les nostres han tingut l’opció de sentenciar quan, una cavalcada de Peri ha acabat amb la davantera tombada dins l’àrea. El consegüent penal la transformat ella mateix  en el que es el seu 14é gol en lliga. Restaven pocs minuts i l’únic que ha deixat el duel ha estat una dura entrada fora de lloc d’una rival que ha deixat el Miramar amb deu els instants finals d’un gran partit de futbol a La Puríssima.

En orgullós del seu equip  Pepe Pla  valorava així el partit  .

AMATEUR  FEMENÍ  5-3   CF  MIRAMAR