<%=Club.Nombre %>

J_26 Javea 2-1 Deportivo Ontinyent


Amb  la derrota d’este matí del  Deportivo Ontinyent en Javea per 2—1, els d’Angel Guarner fiquen punt i final a tres jornades on l’equip havia sumat. Un encontre en que ha debutat la darrera incorporació de l’equip: Jhon J. Ochoa.

Un enfrontament que es presentava vital per les aspiracions dels nostres i que prompte s’ha decantat pels locals, amb un gol als 3’ que ha tirat per terra el plantejament dels ontinyentins.

Les coses s’han complicat quan millor estaven jugant els de Guarner. Faltava poc per la mitja hora i els locals feien el segon de la matinal en 1x1; però afortunadament pels nostres Cambreta retallava distàncies ràpidament, enviant els dos equips al descans sense cap variació més.

Després de corregir al vestidors les errades, l’equip ha estat superior al seu rival en el segon temps, però sense materialitzar les ocasions creades. Amb quatre substitucions Guarner intentava donar-ho tot per traure algo positiu, i de bona fe que ho han intentat. Ha estat en l’última jugada del partit que Tono Huertas ha tingut l’empat, però s’ha topat en el porter qui ha evitat que els nostres tornaren a casa amb càrrega a la motxilla.

CD  JAVEA  2-1  DEPORTIVO  ONTINYENT

Palopa

 

 

 

Àlex Cambra

 

57’

Aran

Iñaki

 

57’

Capone

Juanjo

 

 

 

Ochoa

 

57’

Tono

Javi Fancés

 

50’

Juanito

Giner

 

 

 

Adrian

 

 

 

Bernat

 

 

 

Timaran

 

 

 

Cambreta

2-1  30’