La 18 Sp. Xirivella 1-1 Amateur Femení

Ha tret un empat  l’Amateur Femení en la seua visita al Sporting Xirivella, després que les de Pepe Pla hagen aplegat al descans amb avantatge, veient com posteriorment les locals les han igualat l’encontre al segon temps.

Un duel que les nostres jugadores l’han iniciat enxufades, de fet han estat les clares dominadores del joc durant més de la primera mitja hora inicial, però sense traduir-ho en gol, fins que una assistència de Júlia la convertia Peri en el 0-1.

Amb esta davantera al marcador, les de Xirivella han pres la iniciativa al duel, pressionant contínuament les ontinyentines, que es defensaven organitzadament i amb seguretat, no perillant eixe resultat de 0-1 amb el que han aplegat als vestidors.

En la represa les amfitriones han continuat buscant l’empat, que finalment ha aplegat després d’una cavalcada per banda que, de potent xut, s’ha colat per tot l’escaire de la porteria defesa per Andrea. Era el minut 70 i encara restava temps per canviar el resultat.

De fet Pla, que havia reestructurat la disposició tàctica del duel pels problemes físics d’algunes de les seues jugadores (Lucia s’ha quedat sense jugar n girar-se el turmell), ha tirat l’equip a l’atac buscant el triomf. I la veritat es que han tingut ocasions per fer el segon de la vesprada, però no han estat encertades als metres finals les nostres jugadores.

Ja acabant-se l’enfrontament, l’expedició ontinyentina ha protestat un clar penal comés a Inés, que en canvi l’àrbitre no ha considerat, i que hagués estat just a tenor del que han demostrat les jugadores de l’Amateur Femení, amb la participació de dues jugadores cadet: Carmen i Marta.

En acabar l’encontre Pepe Pla ho valorava així  .

SP. XIRIVELLA  1-1  AMATEUR  FEMENÍ