J_19 Deportivo Ontinyent 1-1 Cullera

Empat a La Puríssima del Deportivo Ontinyent en el seu primer partit a casa d’este 2023 , i on els d’Angel Guarner no van poder ampliar a tres la ratxa de triomfs consecutius. L’encontre va estar precedit pel minut de silenci en memòria del jove exfutbolista ontinyentí Juan Ureña. DEP.

Un primer temps amb un Deportivo més ambiciós, i amb un Cambreta que va estar a punt d’avançar els ontinyentins quan encara no s’havia disputat el primer minut d’encontre. Molta lluita per fer-se amb el control de l’esfèric i un Bernat que va tindre el gol en l’última jugada d’una primera meitat que va acabar en empat sense gols.

Després del pas pels vestidors, els de Guarner van eixir al terreny de joc amb ganes de fer el gol que els fiqués per davant, i així va ser. L’enèsima connexió Bernat & Cambreta va propiciar que el davanter rematés a gol, però el porter va rebutjar el xut, amb la sort pel menut dels Cambra que va ser insuficient per desviar l'esfèric i fer pujar l’1-0.

Desgraciadament pels blanc-i-negres el Cullera, en una jugada desafortunada van superar a Palopa, empatant un duel que hagués pogut caure de qualsevol bàndol, on Cambreta en diverses ocasions i una darrera de Bernat no van poder marcar pels nostres.

L’entrenador Angel Guarner feia esta valoració de l’encontre.

DEPORTIVO  ONTINYENT  1-1  CF  CULLERA