<%=Club.Nombre %>

J_17 Olimpic 0-1 Deportivo Ontinyent


No podia començar millor el Deportivo Ontinyent este  2023, en el partit que tanca la primera volta de la lliga i on els d’Angel Guarner guanyaven a casa de l’Olímpic, un camp on cap equip ha guanyat la present temporada, i que portava fins a 3 mesos sense que un rival marqués a La Murta.

Doncs Sergio Aran va ser qui va trencar eixa dada i el Deportivo Ontinyent aconseguia, després d’un “desembre negre”, tornar al camí del triomf. Un duel on s’estrenava com a deportivista Adrian Sanz (amb un partidàs) i on els de Guarner van ser justos mereixedors del +3, fins i tot amb un resultat més ampli.

Un encontre que va estar molt disputat, si bé les primeres ocasions van ser pels ontinyentins, que complit l’equador del primer temps, i en una jugada per banda, rematava Aran al fons de la xarxa des del punt de penal. Era el primer gol de l’any i amb ell s’aplegava al descans sense cap altra situació per modificar el resultat de 0-1.

En la represa els de Guarner es van mostrar segurs de les seues possibilitats, i fins i tot n’hagueren pogut marcar més gols com per exemple una jugada a l’hora de joc en que Cambreta no aconseguia fer bona l’assistència del seu germà Àlex. Fins i tot Aran la va tindre poc abans de ser substituït, però el seu xut després que el porter desbaratés l’1x1 de Bernat, va eixir per dalt del travesser.

El marcador ja no va variar i el Deportivo que torna a guanyar després de cinc jornades sense fer-ho, tancant així una primera volta que ens deixa 5 victòries, 4 empats i 8 derrotes.

Un més que content amb el treball de tot l’equip Àngel Guarner valorava així el triomf.

CD OLÍMPIC  0-1  DEPORTIVO  ONTINYENT

Palopa

 

 

 

Alex Cambra

 

 

 

Juanjo

 

 

 

Capone

 

 

 

Abdon

 

63’

Tono

Adrian

 

87’

Navarro

Giner

 

 

 

Aran

0-1 22’

77’

Iñaki

Bernat

 

 

 

Cambreta

 

 

 

José Manuel

 

77’

Omar