<%=ClubInfo.Nombre %>

J_10 UD Benigànim 0-0 Deportivo Ontinyent

Primera vegada que enllaça tres jornades consecutives sumant el Deportivo Ontinyent, després de l’empat a zero gols que han aconseguit els de Cristian Ferrandiz en la seua visita al SIA Benigànim en un nou derbi valldalbaidí.

Ha estat el primer empat sense gols de la temporada dels nostres, que no han oferit la millor versió davant un equip que ha disposat de les millors ocasions de gol. De fet Juanjo, quan encara no s’havia aplegat als tres minuts de partit treia un baló baix els pals de la porta de Palopa, qui en la mateixa jugada evitava el gol local.

Als de Cristian els costava aplegar a l’àrea d’un Benigànim que cap al minut vint estavellava un baló al pal. Les primeres aproximacions ontinyentines han aplegat per banda esquerra, i amb el pas dels minuts ha estat Abdon el protagonista en terreny local, amb un xut apegat al pal en l’última jugada abans del descans.

El pas pels vestidors podia ser un punt d’inflexió pels deportivistes, però sols l’inici del segon acte vam poder vorer la millor versió en este derbi comarcal, en una jugada on Cambreta va recuperar un baló en atac però la seua passada a José Manuel al punt de penal (on es trobava tot sols) va ser interceptada.

De nou l’ontinyentí Juanjo va tornar a evitar el gol local en traure un baló sota els pals d’un ja batut Palopa que, per tercera vegada acaba l’encontre sense rebre cap gol. I sense cap gol va finalitzar un derbi, on es va estrenar al primer equip en partit oficial el jugador del juvenil Héctor Bustillos.

L’entrenador Cristian Ferrandiz , després de la derrota copera en Moixent per 1-0 valorava així l’empat en Benigànim.

UD BENIGÀNIM 0-0 DEPORTIVO  ONTINYENT