<%=Club.Nombre %>

Josele torna a l'Escola per entrenar al Cadet A


Jose Luis Ruiz Donat, “Josele” és una nova incorporació a la nostra Escola, a la que torna després de quatre anys per a dirigir un dels equips que més projecció ha mostrat les darreres temporades: el Cadet A que un any més militarà en Preferent.

Josele, tornes a la que ha estat ta casa un bon grapat d’anys...

Així és ja que he estat 9 anys entrenant equips, des de Benjamins fins a Juvenils, on crec que he estat en tots els equips.

Que recordes d’eixos anys?

Majorment són bon records, ja que he entrenat a Jose Cambra que actualment està jugant amb el Llevant, o Juanjo Donat que s’estrenarà com amateur al Deportivo Ontinyent, el propi Bernat o Evelin, jugadors que són de Preferent.

Que t’ha portat a La Puríssima?

Bueno, jo he estat estos tres últims anys entrenant en El Clariano, i considere que el cicle ja havia acabat. A més Pascual ja volia que tornés a la FEBO, però estava compromès. Ara tot i tindre altres ofertes, he considerat que era el moment de tornar.

Coneixes alguns dels jugadors que tindràs la propera temporada a les teues ordres?

Si. Casolitat és l’equip que tenia amb la lliga on jo he estat esta passada temporada en El Clariano, així que me’ls conec com solem dir: de memòria, ja que a banda d’haver-me enfrontat dues vegades, aprofitava per vorer els rivals del grup quan pujava a La Puríssima.

Com afronta Josele el repte d’entrenar un equip que està passada temporada ha acabat en 4t lloc a la Preferent?

Pensa que Preferent és una categoria molt bona, i ahi ja realment es veu qui vol intentar ser jugador de futbol, doncs és una lliga molt competitiva. A més tens l’al·licient que si puges ja competeixes en Autonòmica, que es una categoria top.

Ja que coneixes molts dels jugadors, penses que tenim possibilitats de lluitar per l’ascens?

Jo en tots els equips que he estat, he inculcat que la possibilitat està. Després el futbol no roda com tu vols. Però t’assegure que per mi i pels xiquets anem a intentar-ho.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)