<%=Club.Nombre %>

El Prebenjamí A es classifica per les semis de la Copa Federació


El Prebejamí A ha estat l’últim de la nostra Escola en prendre part a la Copa Federació. Ho van fer diumenge i després de ser l’únic dels nostres representants, tornarà a les instal·lacions d’El Planter este proper 15 de maig per disputar la fase semifinal.

Els de Nacho Martínez i Sergio Tamarit es van fer amb el primer lloc del grup C en guanyar els seus dos primers partits: 4-0 contra CF Torrelevante i 3-0 davant  CD Almazora, mentre que l’encontre que tancava la fase de grups el van perdre per 1-2 amb Júpiter Massamagrell. L’eliminatòria que ficava en joc la classificació per la següent  fase va mostrar el millor d’este jove grup, derrotant al Contaudit Almassera per 7-0.

I de cara a la propera jornada de semifinals, els nostres ja coneixen quins són els seus rivals, molt durs tots ells: CF Sporting Xirivella (10:10), CD CAStellon (12:30) i Levante UD ‘C’ (14:50) són els contrincants dins del grup I, d’on jugaran les eliminatòries els dos millors de cadascun dels sis grups, i que donaran els bitllet per la jornada final.

 La major de la sort pels nostres que jugaran hui i dissabte els seus partits de competició a la Copa Or !


Comparte en:

  • X (Twitter)