<%=Club.Nombre %>

L'Aleví A jugarà la fase final de la Copa Federació 22/23


Quina alegria ens va donar diumenge l’Aleví A de Capone en la ronda semifinal de la Copa Federació, on van certificar el seu accés a la fase final després de guanyar els seus quatre partits, fent-ho a més, sense rebre cap gol. No va tindre la mateixa sort l’Aleví B de Garrote que es va quedar fora d’esta darrera ronda copera.

Una matinal rodona pels nostres alevins de segon any que es van refer de la derrota hores abans en lliga, i van mostrar la seua solidesa defensiva a l’igual que feren en l’anterior presència fa uns mesos, on continuen sense encaixar cap gol en esta competició.

Els de Capone van guanyar amb autoritat els tres partits de la fase grupal, per a certificar la seua participació a la ronda final al partit eliminatori amb una brillant actuació a les instal·lacions d’El Planter a Puçol.

En canvi l’Aleví B no va tindre gens de sort al grup que els va tocar, ja que els de Garrote van perdre els seus dos partits a la fase de grups davant equips que es van classificar per la ronda final.


Comparte en:

  • X (Twitter)