<%=Club.Nombre %>

Complet cap de setmana el que se'ns presenta


Cap de setmana especial el que encetem este divendres, i al que ficarem el punt i final oficialment a la temporada 2021/2022, a excepció del Campus d’Estiu que està realitzant-se fins el proper 22 de juliol.

I és que esta mateixa vesprada tenim l’acte estrela de l’esport ontinyentí: LA GALA DE L’ESPORT, on el nostre Club participa com cada any. En esta ocasió el Club Deportivo Esport Base Ontinyent presenta al 1r equip, que ha aconseguit l’ascens a la Regional Preferent.

Al mateix temps als Camps de La Puríssima viurem la Festa de Final de Temporada, amb castells i jocs pels tots els xiquets que formen el nostre Club; i que tindrà continuïtat amb el Sopar de Germanor al mateix recinte, ficant el punt i final l’actuació musical programada.

I en la vessant purament esportiva, el Club participarà al I Torneig Femení de futbol-8 a Callosa de Segura, on dissabte prendrà part l’Amateur i diumenge l’Aleví per dir adéu a la temporada 21/22.

Les de Pepe Pla es troben dins del grup A junt a altres quatre equips, on els dos millors de cadascun dels quatre grups (són 20 equips en total), lluitaran pels quarts de final. Per la seua banda les de Sara Soriano formen un grup únic de tres equips, jugant dues vegades front els seus dos rivals: Callosa Deportiva i Torrevieja.


Comparte en:

  • X (Twitter)