<%=Club.Nombre %>

Tot i ajornar 4 partits, sumem 11 victòries en una jornada pel record


Inoblidable cap de setmana el que hem viscut, amb un total d’11 triomfs dels nostres equips, per un parell d’empats i cinc que s’han quedat sense poder puntuar, algun d’ells immerescudament i on pel Benjamí B era el primer encontre on es quedaven sense puntuar els de Sergio Alfaya.

Però ens referim a que passarà al record perquè uns quants jugadors van aplegar a debutar amb equips superiors, i en el cas de Dani Francés es va botar un parell de categories. I és que este davanter de 15 anys, este diumenge va deixar de costat el Cadet A per estrenar-se amb el Deportivo Ontinyent, fet històric al nostre Club, ja que es el jugador més jove que debuta amb el primer equip masculí; després que Cristian Ferrandiz li donés minuts quan el partit encara estava per decidir.

Però Dani no va ser l’únic que es va estrenar amb l’Amateur, ja que el central del Juvenil Vlad Galan també va tindre la seua oportunitat en Beniarrés (Pablo Morales es va quedar sense poder aportar el seu granet al triomf del 1r equip). Altres jugadors que van disputar partits amb altres equips que no són els seus habituals van ser els porters Mario Vilaplana (del Cadet A va passar a jugar al Juvenil) i Santi Garcia (del Benjamí A va defensar l’Aleví E).

Dels resultats més importants que ens ha deixat el cap de setmana destaquem la sisena victòria consecutiva del Cadet A (ja en sumen 10 els de Cristobal) i el doble triomf del Prebenjamí A en poques hores, que el fa ser Campió d’Hivern a falta d’alguna jornada per disputar. No fa fallar l’Aleví D ni l’Aleví B mentre que tornaven al camí del triomf els de Salva Estruch després de molts partits, ja que l’Infantil C golejava el seu rival 5-0. Però també hemde fer menció especial a la victòria del Cadet B davant el 2n classificat, en un seriòs partit dels d'Ivan Arcos.


Comparte en:

  • X (Twitter)