<%=Club.Nombre %>

Molt en joc en este cap de setmana, l'últim per a alguns equips


Ja tenim ací un nou cap de setmana en que, a l’igual que fa set dies anunciàvem la fi per alguns equips, un total de 5 equips diran adéu a la lliga 2022/2023: Cadet A i B, Infantil A i B i l’equip Benjamí B, amb molt en joc per alguns d’estos equips, així com per l’Aleví Femení, ja que les nostres xiques poden fer-se amb el liderat del grup, sempre i quan derroten a La Puríssima l’actual primer classificat en el que és la penúltima jornada del grup.

I és que l’Infantil A de Jorge Cambra somnia en l’ascens a la Preferent que tenia a les seues mans fa uns dies, però que als despatxos ha recuperat el Benirredrà, qui avança als nostres per tant sols un punt. Un únic punt pot servir-li al Cadet A de Josele per mantenir la Preferent, fins i tot pot eixir diumenge al camp de La Puríssima sense l’obligació de puntuar. El que està clar és que depenen de si mateixos per complir l’objectiu de la temporada.

Cap de setmana d’amistosos i tornejos, com el que ha de jugar dissabte a Rotova el Benjamí A, i on el Prebenjamí A descansa.


Comparte en:

  • X (Twitter)