<%=Club.Nombre %>

Torna la lliga una setmana després, amb també els últims amistosos al f-8


Es reprèn la competició lliguera este proper cap de setmana amb la disputa de partits molt atractius pels equips de futbol-11, on debutarà en esta 2021/2022 l’equip Cadet/Infantil Femení, l’únic conjunt que encara no s’havia estrenat una vegada que ahir ho va fer l’Infantil D.

I és que els de Raul Pastor, que havien posposat el seu debut, es van enfrontar a un equip que venia d’esser campió la temporada passada, i que va superar a un conjunt que fa poques setmanes que s’ha format i on quasi tots els seus jugadors disputaven el primer enfrontament oficial. El triomf se’n va anar cap a Moixent per 1-4.

Serà un cap de setmana amb un bon grapat de partits amistosos (els últims ja pels equips de futbol-8) i que esta vesprada mateix tindran ja protagonisme. Precisament un partit de futbol base crida l’atenció per damunt de tots: el que ha de jugar el nostre Aleví A a casa d’un dels equips que ha guanyat els seus tres encontres, i al que els de Ruben Garrote poden superar a la classificació cas de triomf.

Serà el Juvenil qui busque l’esperada primera victòria lliguera, mentre que el plat fort del diumenge el viurem a Benigànim on el Deportivo Ontinyent tractarà de mantenir el liderat del grup en un derbi d’alt voltatge. Serà l’últim encontre d’una jornada on l’Amateur Femení (després d’una jornada “diferent” esta mateixa setmana) es jugarà el continuar invictes a un camp complicat.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)