<%=Club.Nombre %>

3 noves incorporacions pel nostre Cadet 22/23


Continuen les incorporacions a la nostra Escola en este estiu 2022. I en esta ocasió presentem a tres jugadors que van a ficar el punt i final a la seua etapa de cadets amb nosaltres.

Abel Copel Griñan (05/01/2007) és un alcoià que s’ha decantat per la nostra Escola “Después de hablar con la Dirección Deportiva, además ya conocía el Club de haberme enfrentado en partidos. Al ver la seriedad con la que trabajaban me fue muy fácil decir que si. Soy un jugador que le gustan los retos y seguir mejorando, y que mejor que venir a la Purísima” afirma este mitja punta que aplega després d’haver estat jugant a l’Esides Caramanchel.

També de terres alcoianes aterra a La Puríssima Ayoub Bouhoua (05/02/2007). Corpulent davanter que asegura incorporar-se a la nostra Escola “Porque veo un buen equipo que me puede ofrecer un buen futuro y salidas” y del que la Direcció Esportiva es mostra molt contenta d’haver-lo portat a Ontinyent provinent del Ciudad de Alcoy.

Per últim Cruz Del Olmo Belda (09/11/2007) és un jugador de tall defensiu, que pot desenvolupar el seu joc entre l’eix de la defensa i el mig del camp. Aterra a La Puríssima provinent de L’Olleria perquè “m'agrada la forma de treballar del Club i a més vullc tindre l’oportunitat de jugar en una lliga superior per així  superar nous reptes esportius” assegura este nou jugador del CDEB Ontinyent.


Comparte en: