<%=Club.Nombre %>

Els nostres Amateurs cara a cara amb el 2022 per davant


A les portes de reprendre la competició lliguera, i aprofitant que estes darreres setmanes no han hagut partits dels nostres equips amateur, fem un repàs de com ha anat la primera part de la temporada, a la que encara li resten tres jornades per aplegar a la meitat de la lliga.

Pel que fa als xics, actualment els de Cristian Ferrandiz es troben al 2n lloc de la classificació, si bé en acabar la primera jornada del 2022 podrien abastar el liderat del grup ja que tenim un doble enfrontament entre els quatre primers classificats. El nostre Deportivo Ontinyent, a banda d’esser l’equip que més gols marca (29), havent-ho fet en tots els partits disputats, és qui menys punts s’ha deixat pel camí (amb sols una derrota) i a la darrera jornada del 2021 aconseguia per primera vegada acabar el partit amb la porteria a zero en la visita del líder a La Puríssima.

En quant les xiques, les de Pepe Pla han anat desinflant-se conforme avançava la competició, a conseqüència de les nombroses baixes que han anat arrossegant i que les ha portat de puntuar en totes les primeres 6 jornades, amb quatre triomfs, a no sumar als tres últims partits de lliga. Les nostres han aconseguit marcar en tots els seus enfrontaments, a excepció del jugat davant l’intractable líder. De no ser pels onze gols encaixats als darrers encontres de segur que estarien a la part alta de la classificació.

En referència a les tres jornades d’esta primera volta que els resten als dos equips, el Deportivo Ontinyent se les ha de vorer amb Simat (part alta), Ciudad de Alcoy (cuer) i acabarà en Beniarrés (part mitja); mentre que l’Amateur Femení rebran al Llevant (2n classificat) i Miramar (part alta) i ficaran el punt i seguit en Castellonense (4 punts més que les nostres).

Sort pel 2022!

 


Comparte en: