<%=Club.Nombre %>

Mata i Navarro continuaran aportant experiència al Deportivo Ontinyent


Poc a poc va perfilant-se el Deportivo Ontinyent que la propera 22/23 s’estrenarà a la Regional Preferent, després de conèixer que Victor Navarro i Alex Mata s’afegeixen als ja anunciats fa uns dies, mentre que la Direcció Esportiva continua buscant com poder reforçar l’equip de Cristian Ferrandiz.

En un acte que va tindre lloc a la seu d’un dels patrocinadors del nostre Club: KAPITALIA, el gerent Salva Palau i el nostre president Miguel Angel Molina s’enorgullien de la continuïtat dels dos jugadors.

Victor Navarro Sanchez (05/09/1994) es va incorporar al primer equip a primers d’abril, en el derbi comarcal front el Montaverner i ha disputat un total de 7 partits, 5 d’ells com a titular i d’on tres els ha completat íntegrament.  Fins i tot ha estat l’autor d’un parell de gols per un jugador que tornava a casa després d’uns anys fora.

Àlex Mata Gozalbez (16/07/1996) ha estat un jugador clau per aconseguir l’ascens a Preferent, on sols s’ha perdut un partit, sent titular en 25 dels encontres jugats al Deportivo Ontinyent, on va aterrar a meitat de la 2020/2021. Le seues assistències han estat decisives perquè l’equip haja estat el màxim golejador, sent ell mateix l’autor de 12 dianes, vuit a la segona volta.


Comparte en: