<%=Club.Nombre %>

Jordi González reforça la línia ofensiva del Deportivo Ontinyent


Jordi González Rodríguez ha estat l’última incorporació al Deportivo Ontinyent, tenint una vintena de minuts al partit del darrer dissabte davant el Rafelguaraf. Natural de Bocairent, Jordi (25/07/2002) és un mig centre de tall ofensiu que es va formar a la nostra Escola des de ben menut.

Després de vuit temporades amb nosaltres, el seu primer any de cadet el va competir al Club del seu poble, canviant posteriorment a terres alcoianes on va defensar la samarreta de l’Esides Caramanchel. Els seus tres anys com  juvenil ha estat a les files de l’Alcoyano (Preferent i Nacional) , d’on va conèixer als que ara són companys al Deportivo Ontinyent Miguel Chorques i Javi Francés.

El colpeig del baló el fan perillós prop de l’àrea rival, així com la seua facilitat per ser un bon assistent als metres finals. Per a Jordi el partit d’este dissabte al Municipal de Bocairent, corresponent a la 2a ronda de la Nostra Copaserà molt especial per tot el que comporta jugar a Bocairent”. Aixi mateix afirma que “no ho tenia molt clar quan el Coordinador Carlos Sempere es va ficar en contacte amb mi, però després dels primers entrenaments i en conèixer l’equip, em vaig decidir de seguida”, assegura un jove jugador al que Cristian Ferrandiz (ara compta amb 19 jugadors a l’equip) ja ha fet debutar.

Sort en la seua primera temporada com a jugador amateur, i on desitgem ajude al Deportivo Ontinyent a lluitar per l’ascens a la Regional Preferent.


Comparte en: