<%=Club.Nombre %>

Primers resultats del 2022, amb el 7 com a denominador destacat


No ha estat el millor inici d’any el que hem tingut este passat cap de setmana, ja que fins 7 partits es van d’haver d’ajornar, alguns d’ells al mateix dia de l’encontre, el que demostra que s’han d’augmentar les precaucions en tots els àmbits.

Pel que fa a la vessant esportiva, l’Aleví E tornava al camí del triomf després d’uns quants partits , mentre que en la part oposada l’Aleví perdia després d’un parell de mesos, això si, a casa del líder i sense perdre-li la cara al duel.

També van haver d’esforçar-se al màxim els del Cadet A per mantenir la seua bona ratxa de resultats, a la que tornava l’Aleví Femení. Els dos empats dels nostres (per 7 triomfs i altres 7 derrotes) van aplegar de la mà del Cadet Femení a casa del líder i d’un Aleví B que després de quaranta dies tornava a la competició, i els d’Israel Payà ho feien també a casa del líder, qui va tindre el dia de cara per no cedir front el partidàs que van fer els nostres alevins de primer any.

Els propers dies seran aprofitats per molts dels nostres equips per a recuperar alguns dels enfrontaments que tenen pendents encara de la darrera jornada del 2021, i que no han pogut jugar durant l’aturada lliguera d’estes passades festes.


Comparte en: