<%=Club.Nombre %>

Omar Cortés: "orgullós de ser el jugador del barri i dels ascensos"


Si busquem un jugador no sols identificat amb l’Escola i el Club, sinó a més que se sent a casa, i que a més suma ja dos ascensos amb el Deportivo Ontinyent, trobem a Omar Cortes Ferrero (03/03/1991). Criat al barri on resideix el nostre Club i que després de l’ascens la 13/14, repeteix gesta aconseguint el segon ascens consecutiu a la Regional Preferent.

Omar, on ha estat el secret per aconseguir l’ascens a Preferent?

Secret cap. Pense que hem estat el millor equip de la temporada, i com que és un joc col·lectiu, ens hem merescut ser campions.

Ha estat una lliga emocionant però de desgast, on han anat eliminant-se equips conforme avançava la competició...

Així és. Vam començar la lliga amb 5 equips molt ajustats, amb Llosa, Benifaió, Benigànim, Algemesí i nosaltres, tots deixant-se punts pel camí. Pense que als últims set partits s’havia quedat ja en cosa de tres equips i la veritat es que ha estat molt ajustat. Tin en compte que no hem estat qui més jornades hem estat líders, però ens ho hem cregut i a la fi se’n fet amb el títol de campió i consegüent ascens.

Dues dades, la 1a: després dels germans Cambra (Alex i Alberto) has estat qui més partits has jugat...

Bueno. Un jugador el que busca és sentir-te important i tindre minuts. La veritat és que estic content de sentir-me important i partícip d’este ascens.

... I l’altra dada: després de Capone eres el jugador més veterà...

Jajajaja... i pareix que no. La veritat és que no ho senc així, ja que crec que ho porte bé i continue fent el que m’agrada. M’agrada estar en forma, i quan per qüestions de feina no puc entrenar en el grup, ho faig pel meu compte... no pare mai de fer esport.

Bueno, eres l’únic jugador del barri que està al 1r equip, com et sents?

Li done un valor molt important, ja que per a mi significa molt este equip. Ser del barri i haver pujat amb el Sanra a Preferent té molt de valor. Jo m’he criat des de menut a La Puríssima, i des que ben menut, que es jugava als camps del Bonavista, mon pare em portava allí a vorer partits, i després el mateix a La Puríssima; al final és el que he mamat des de xicotet. Aleshores estar al meu barri i amb el meu equip per a mi significa molt. He de dir que si que m’agradaria que hi hagués més gent del barri, com per exemple recorde a Pau Blasco, Victor Borredà o Ramon, que són del barri i han jugat en este equip.

Si mirem cap enrere, podem dir que eres un talismà per l’equip, ja que este és el teu segon ascens amb l’equip...

Com ja t’he dit per a mi és un orgull el poder aconseguir este ascens a Preferent, després d’haver-ne fet altre igual la temporada passada amb el 1931. I es dóna la casualitat que la 2014/2015 es va produir el mateix quan després de pujar a 1a Regional amb l’Agullent, Angel Guarner em va reclutar per l’estrena d’este equip i pujàvem també de categoria l’any de la creació del Deportivo Ontinyent.


Comparte en: