<%=Club.Nombre %>

Comença la lliga pels nostres Infantils i Cadets, a excepció del femení


Aplega el moment desitjat des de fa uns mesos per a molts dels nostres equips: Comença la Temporada 2021/2022. A banda de l’Amateur Femení també entraran en joc la resta d’equips de futbol-11 a excepció del Cadet Femení, que ho farà a l’igual que els equips de futbol-8 el tercer cap de setmana d’octubre.

Cadet A i Infantil A ja coneixien el seu calendari des de fa unes setmanes, i amb molts dels mateixos rivals (cadascú en la seua categoria), començaran i acabaran la lliga 21/22 jugant a La Puríssima. El primer esta setmana davant Colegio Salgui i l’últim rebent al San Marcelino, tots dos a la categoria Preferent.

Per la seua part el Cadet B d’Ivan Arcos ha estat enquadrat al Grup-8 de la Primera Regional, enfrontant-se a equips de la Vall d’Albaida com UD Benigànim, L’Olleria i Clariano d’Ontinyent. El seu primer partit el jugaran al feu de l’Esides, ficant el punt i final a la temporada també en Alcoi, però visitant al Ciudad de Alcoy.

També a la Primera Regional, però al seu Grup-7 militarà el Cadet C de Pepe Sanchis, amb rivals de les comarques limítrofes com Ciutat de Xàtiva C o Gandia C. Els nostres es desplacen este cap de setmana a Picassent per jugar l’última jornada en Xeraco.

Pel que fa a l’Infantil B de Vicent Vidal, este competirà a la Primera Regional grup-8 també sense rivals de la nostra comarca, però front equips d’Escoles importants com C. Xàtiva, Alzira, Gandia o Carcaixent. Començaran i finalitzaran la 21/22 viatjant: primer a casa del Torrent E i el darrer al feu del CD Conde.

Amb un grup format bàsicament per equips de la Vall d’Albaida, l’Infantil C de Salva Estruch militarà a la Segona Regional, al grup-3 de la Ribera junt al Clariano d’Ontinyent, Albaidense, Aielo, L’Olleria, Agullent, Bocairent i Atzeneta entre altres. Esta primera jornada rebran al Muro A, dient adéu al camp del Canals Promeses.

I també a la mateixa categoria, però al grup-2 de la Ribera, l’Infantil D començarà i acabarà com a local una lliga on se les vorà amb equips de la zona com UD Benigànim, Aielo B, Font de la Figuera o C. Xàtiva E. El EB Moixent serà el primer en visitar La Puríssima, mentre que l’últim que ho farà és el Castelló de la Ribera B.

Sort per a tots ells en esta 2021/2022.


Comparte en: