<%=Club.Nombre %>

Que demanen els nostres entrenadors al 2023?


Encetat ja el 2023, i com fem tots els anys, hem preguntat als nostres entrenadors quins són els dessitjos pel nou any, i estes han estat les respostes dels preparadors de la nostra Escola:

Pepe Pla (Amateur Femení): Un any, ple d'il·lusions, reptes, salut i alegria, i seguir creixent com a esportistes i ampliant la família del futbol femení a Ontinyent.

Hector Durà (Juvenil Femení): Sempre millorar i a vore si podem competir millor contra equips més forts que nosaltres!

Marc Gonzalez (Juvenil B): Que els chavals seguixquen aprenenent i millorant, i que poc a poc començen a reflexar-se en els partits les coses que estem treballant desde la pretemporada.

Ivan Arcos (Cadet B): Seguir creixent, aprendre, però sobretot disfrutar, tant a nivell grupal com individual.

Sefran Rodriguez (Cadet C): Que nos respeten las lesiones, que tengamos la suerte de disfrutarnos los unos a los otros que esté equipo nos hacemos falta los unos a los otros y que nos acompañen los resultados para conseguir el objetivo que tenemos; sin olvidar que nuestro papel es formar chavales para puedan contar para los equipos que tenemos por delante, A y B incluso juvenil.

Jorge Cambra (Infantil A): Cumplir els objectius que són traure el màxim rendiment colectiu al grup en cada entrenament i als partits, on tots estigam implicats, i lo més important gaudir i progressar, utilitzant el futbol com a ferramenta.

Pepe Sanchis (Infantil D): Que seguisquen millorant els xiquets com ho están fent fins ara, que disfruten del companys i del fútbol i açò vinga acompanyat de victòries i d’esta manera la il.lusió i l’alegria augmenta.

Sara Soriano (Infantil Femení): Seguir amb la ratxa que portem de bons resultats, i quedar pels llocs alts de la tabla.

Guillermo Amigo (Aleví Femení): Que el equipo siga progresando como está haciendo y así continuar creciendo para que cada vez sean más las chicas que quieran jugar a futbol.

Israel Paya (Aleví A): Salud, mucha salud.

Omar Cortes (Aleví C): Un any ple de salud aprenentatge de diversio jugant a futbol i éxit esportiu.

Paco Balaguer (Aleví D): Que tots els chiquets/es de la escola se ho pasen be i disfruten jugan a futbol.

Pepe Garcia (Benjamí A): Que todos los equipos de la escuela lleguen lo más alto posible, pero lo más importante es que todos los niños aprendan y disfruten del deporte colectivo como es el fútbol. Y que llegue ya la paz a todo el mundo y no les falte nunca una sonrisa a todos los niños y niñas.

Luis Donat (Benjamí B): Continuar competint a aquest nivell, pense que aquesta primera temporada a una categoría de alt nivell com la lliga de Valencia estem als llocs de mitad taula mirant cap a dalt, competint tots els partit de tu a tu amb tots els equips. Pense que aquest equip pot millorar molt per la capacitat que tenen aquestos xiquets de jugar al futbol, pero sempre hem de recordar que son Benjamins son menuts i son el futur d'aquesta escola. Tenen una capacitat de millora brutal i molta ambició de millorar, a tot açò segur que aquest 2023 ens depara un bon any en cuant a resultats i en cuant a millora de joc com a equip.

Bernat Ferrero (Benjamí D): Disfrutar amb els xiquets, intentar que aprenguen el màxim possible i competir més els partits.

Sergio Alfaya (Prebenjamí A): Seguir ayudando a mejorar a los componentes de mi equipo, como deportista y como personas.
Creo que es muy importante la labor que realiza nuestra escuela para conseguir una sociedad mejor. Ellos son el futuro.

Tono Valls (Prebenjamí B): Poder lluitar per la lliga, que els xiquets estiguen contents en mi i jo en ells, treball esforc i sacrifici en ixe coses podrem treballar i que els xiquets puguen tindre un bon futur futbolistic.


Comparte en: