<%=Club.Nombre %>

3 Copes de Campió als Tornejos d'este cap de setmana


Deixem arrere una cap de setmana ple de tornejos on els equips de futbol-8 han pres part arreu del nostre territori valencià, i que ens ha portat cap a Ontinyent, no sols tres trofeus de Campió, sinó que a més grans experiències pels més joves de la nostra Escola.

Fins i tot també vam tindre representació del Cadet B (reforçat amb jugadors de l’Infantil) a l’Alcúdia de Crespis, en una vesprada de molta calor i poc descans pels d’Ivan Arcos, que can competir a un triangular.

Els més exitosos del cap de setmana van ser l’Aleví B conduit per Jorge Cambra en Alacant, l’Aleví E de Luis Donat a Ròtova i el combinat aleví de Pepe Garcia en Aielo; mentre que el Prebenjamí A es quedava als quarts de final al prestigiós torneig Nova Cup. També a Ròtova va competir el Benjamí C (quart lloc pels de Chorques), sent tercer l’aleví D de Mendi en Oliva i segon el Benjamí B de Sergio Alfaya en Aielo de Malferit.

I diumenge La Puríssima va acollir el IV Trofeu Femení de Futbol Base, un triangular que va coronar el Marítim per davant de les de Sara Soriano i l’Alginet en una matinal de germanor entre els equips participants i que ens va deixar moltes jugades de qualitat de les joves futbolistes.


Comparte en: