<%=Club.Nombre %>

Kapitalia i el Prebenjamí B de la 20/21, guardonats a la Gala de l'Esport 2021


Divendres Ontinyent va acollir una nova cita de la Gala de l’Esport, on quasi totes les entitats de la nostra localitat van homenatjar a membres que havien destacat no sols en este 2021, sinó també durant l’any 2020, on recordem no es va celebrar esta festa de l’esport ontinyentí.

 El nostre Club Deportivo Sport Base Ontinyent va voler ficar en boca de tota la ciutadania el paper que ha fet un grup de xavals nascuts al 2014 la gran part d’ells, i que dirigits esta darrera temporada per Nacho Martínez (qui esta 2021/2022 continua entrenant-los, però al Prebenjamí A) es van proclamar CAMPIONS  a la categoria Prebenjamí de 1r any.

El mateix entrenador afirmava que “els xavals estan més que encantats en el premi que han rebut. Per a nosaltres és un reconeixement al treball que està fent-se a l’Escola, tant pels Coordinadors, entrenadors com delegats per transmetre els valors de l’esport als xavals”.

També des del Club vam voler reconèixer l’aportació que s’ha rebut des de l’Empresa KAPITALIA INMOBILIARIA, patrocinador als diferents Campus i activitats que portem realitzant els darrers mesos. El seu CEO Salva Palau arreplegava el premi al temps que reconeixia “estar agraït als Clubs que ens donen la oportunitat de contar amb ells, ja que és una forma de tornar a la societat tot el que ens dóna, ja que gràcies a ella tenim treball del dia a dia”.


Comparte en: