<%=Club.Nombre %>

Els laterals del Deportivo mantindran a Tono&Àlex, renovats els 2


Doble renovació la que ha formalitzat el Deportivo Ontinyent per a la seua estrena a la Regional Preferent la propera 2022/2023, on recordem el nostre primer equip continuarà estant dirigit per Cristian Ferrandiz, i on la ja setmana passada anunciàrem la primera nova incorporació: el central Juanjo Donat.

En aquest cas parlem de dos ontinyentins, amos i senyors dels dos laterals de la zaga deportivista, ja que a excepció de 5 partits, han compartit la resta dels 28 partits de la passada lliga. Està clar que parlem de Tono Huertas i Àlex Cambra, que ho van plasmar en un acte que es va realitzar a la casa d'un dels sponsors del Club: VISDELTEX, i on Ismael Soriano va exercir d'amfitrió.

El major dels germans Cambra Gandia ha estat el jugador que més minuts (2.400) ha jugat la 21/22 amb el Deportivo. Àlex ha disputat tots els partits de la lliga com a titular al lateral dret, completant-ne íntegrament 22 d’ells, i serà un dels que compta amb experiència a la nova categoria, després de la seua participació a l’Atzeneta UE després d’aconseguir el primer ascens de l’equip (la 14/15 a 1a Regional). Ara després d’un nou ascens amb el Deportivo i amb quasi 28 anys (09/08/94), Àlex reafirma el seu compromís amb l’Escola que l’ha vist créixer.

Per la seua banda (l’esquerra) Tono Huertas (02/07/99) ha estat peça clau al Deportivo, jugant des de l’inici els seus últims 15 partits de la lliga on ens hem proclamat Campions. Amb la seua aplegada a l’equip ara fa cinc anys, Tono s’estrenava com amateur d’un equip que no ha parat de lluitar per un somni que fa unes setmanes es feia realitat: pujar l’equip a la Preferent.


Comparte en: