<%=Club.Nombre %>

Recuperem el sopar de final de temporada a La Puríssima: l'1 de juliol


El día 1 de Juliol celebrarem el sopar de final de temporada. El Club ficarà a disposició dels assistents les taules i les cadires. A les 19:00 s’obrirà La Puríssima, on tindrem atraccions en el camp de futbol, així com castells unflables pels més menuts. A les 22:00 començarem a sopar, on cadascú tindrà que portar el seu sopar. A las 23:00 començarà l’actuació en directe d’un grup de música que amenitzarà la vetlada.

El preu per assistent serà de 3 euros.

Preguem contacteu amb els vostres entrenadores per a fer un llistat per equips i informar als coordinadors per tenir control sobre el nombre d’assistents .

Ens veiem l’1 de Juliol!!

 

El día 1 de Julio celebraremos la cena de fin de temporada. El Club pondrá a disposición de los asistentes mesas y sillas. A la 19:00 se abrirá la Purisima donde tendremos atracciones en el campo de fútbol y castillos hinchables para los más pequeños. A las 22:00 empezará la cena, donde cada equipo de padre y alumnos deberán traer su cena. A las 23:00 comenzará la actuación en directo de un grupo de música que amenizará la velada.

El coste por asistente será de 3 euros.

Rogamos contactéis con vuestros entrenadores para hacer una lista por equipos e informar a los coordinadores y tener control sobre el número de asistentes .

Nos vemos el día 1 de Julio!!


Comparte en: