<%=Club.Nombre %>

El bon paper al TORCAF destaca dels amistosos del cap de setmana


Primer cap de setmana després que tots els nostres equips ja han començat la pretemporada, i on s’han disputat un bon nombre d’encontres amistosos, on lògicament el més important és anar agafant poc a poc, els conceptes que cada entrenador, seguint la metodologia de l’Escola, implanta en el seu equip.

Però tres dels nostres equips participaren al prestigiós TORCAF d’Alzira, que enguany aplegava a la seua vintena edició, i on la nostra Escola va tornar a ser protagonista, disputant la final a la categoria Aleví, mentre que en Benjamins es quedaven a les portes de la gran final. No van tindre la mateixa sort els joves del Prebenjamí A, ja que sols la diferència de gols els va privar de classificar-se per les eliminatòries.

L’Aleví A va demostrar que enguany van a ser protagonistes en la lliga Preferent. Amb tant sols un gol rebut als primers quatre partits, els de Capone es van plantar a la finalíssima del Torneig, cedint sols amb un solitari gol després d’arribar justets d’efectius al lesionar-se fins a quatre xavals. Per la seua part el Benjamí A de Pepe Garcia va anar de menys a més fins que es va topar amb un València al que li va plantar cara, i on sols un gol a l’inici i altre al final de la semifinal el van privar de lluitar pel títol de campió.


Comparte en:

  • X (Twitter)