<%=Club.Nombre %>

10 equips masculins de futbol-11 ens representaran esta temporada 22/23


Ja tenim a tots els nostres equips masculins de futbol-11 en acció en esta il·lusionant 22/23, on després d’uns quants anys recuperem la desena de conjunts que representaran el nostre Club per tot arreu de la Comunitat Valenciana, demostrant així que som una Escola que està creixent no sols quantitativament, sinó qualitativament també.

Gran treball el que ha realitzat este estiu la Direcció Esportiva amb Pascual Donat al capdavant, per configurar equips competitius; i de la mà de Carlos Sempere i José Mollà, recuperar un equip que ja feia temporades no teníem a l’Escola: el Juvenil B, que estarà entrenar per Marc Gonzalez, qui s'incorpora al nostre Club després de molts anys. Equip important serà el de l'Infantil B, qui de la mà de Salva i Tono Valls, faran debutar al futbol-11 els xavals que deixen arrere la seua etapa de futbol-8.

Juvenil A en 1a Regional i Cadet A en categoria Preferent van a ser fonamentals pel creixement de l’Escola, encetant tots dos la competició lliguera el proper cap de setmana del 17/18 de setembre, mentre que el 1 equip ho farà demà mateix a La Puríssima, en partit que l’enfrontarà a La Font d’en Carròs a partir de les 19h.


Comparte en: