<%=Club.Nombre %>

Borriana, Alzira, Valencia i Almansa: destinació pel cap de setmana dels nostres


Ens trobem a les portes d’un dels últims cap de setmana de tornejos post-temporada, on fins a 7 dels nostres equips representaran a la nostra Escola ben lluny d’Ontinyent. I és que fins a localitats com Alzira, Borriana, la pròpia capital de València i fins i tot a terres castellano-manxegues tindrem representació ontinyentina.

Dissabte viatjaran a Almansa els equips Aleví E, Infantil C i Cadet B, per participar al X Memorial Pepe Sanchez, amb idèntic format de competició pels tres equips (dos grups de 4 conjunts on els dos millors lluitaran a les semifinals), els nostres estaran encapçalats per José Mollà, Pepe Sanchis, Sebas Quintero i Pepe Garcia.

També en dissabte serà el Torneig que es disputarà a Alzira, amb representació del nostre Prebenjamí A, de matí i en un grup format per 5 equips; i de vesprada pel Benjamí A on en dos grups de 3 equips, els dos millors accediran les semifinals ja amb el crespúlcul present.

L’Aleví A lluitarà per una atractiva Copa Salesianos que es disputa a la població castellonenca de Borriana, on els 16 equips es distribuiran en quatre grups en la fase inicial del dissabte. I ja diumenge serà el torn de les eliminatòries amb tots els equips lluitant per la lliga Or o Plata.

I també en doble jornada els tres equips femenins prendran part al “XXII Torneo Femenino” organitzat pel CFF Marítim, sent dissabte el torn de l’Alevi/Benjamí en un quadrangular; mentre que diumenge serà el Cadet/Infantil de matí i l’Amateur Femení de vesprada els que disputen un any més este Torneig.

 


Comparte en: